×

Caută

Vodafone Tracking Solution este o soluție de localizare și monitorizare prin GPS a flotelor auto a companiilor de diferite dimensiuni.

Soluția poate fi adaptată oricărui domeniu de activitate, fiind un sistem complet pentru gestiunea flotei auto prin GPS, care permite vizualizarea traseului fiecărui vehicul, îmbunătățirea managementului și controlul șoferilor, pastrarea evidenței timpilor de condus și analiza datelor istorice în vederea eficientizării costurilor.

Cum funcționează Vodafone Tracking Solution:

Ce asigură Vodafone Tracking Solution

Monitorizarea parcursului

 • prin intermediul aplicației mobile ce poate fi instalată pe telefoane cu iOS sau Android
 • permite localizarea și vizualizarea poziției vehiculelor în timp real, inclusiv a vitezei și a direcției lor de deplasare
 • clientul poate defini puncte și zone de interes și/sau de proximitate

Monitorizarea activității

 • clientul primește notificări în timp real asupra depășirii vitezei legale sau pornirea motorului după o anumită oră, intrarea sau ieșirea din punctul de interes sau a unei zone, staționarea prelungită etc.
 • permite monitorizarea nivelului și consumului de combustibil prin citirea datelor din calculatorul de bord
 • permite măsurarea debitului și trimiterea de alerte la scăderea bruscă a nivelului de combustibil din rezervor
 • permite verificarea și monitorizarea comportamentului șoferului prin atenționări inteligente, elemente preventive și scoring pentru siguranță și economicitate

Administrare adecvată

 • a resurselor companiei – clientul poate vedea oricând numărul de vehicule, șoferi, grupuri și utilizatori, alocările fiecărui angajat, programul de lucru, etc.
 • permite mentenanța operațiilor flotei auto – clientul primește alerte în cazul expirării documentelor (RCA, Casco, ITP, etc) sau în cazul în care trebuie să alimenteze cu carburant, având în permanență o evidență a cheltuielilor și un inventor
 • clientul are la dispoziție un program de lucru cu următoarele atribute: pontaj flexibil și separarea utilizării vehiculului de serviciu în interes personal
 • aplicația permite identificarea șoferului
 • clientul poate exporta/raporta informațiile în fișiere tip csv, txt, pdf, sau le poate integra cu alte aplicații.

Beneficii

Monitorizarea facilă a parcului auto

Prin intermediul unui modul de alertare: se pot seta alerte atunci când are loc un anumit eveniment (pentru cazuri excepționale sau situații care contravin politicii firmei)

Monitorizarea operațiilor

Prin intermediul instrumentelor de definire și monitorizare a operațiilor de tipul: programare revizii, notificare expirări documente, înregistrare reparații, accidente, amenzi, alimentări carburant, inventar vehicul, eliminarea foilor de parcurs completate manual de șoferi, etc.

Eficiența operațiilor

Prin introducerea costurilor aferente operatiilor monitorizate, oferind astfel posibilitatea de a se putea raporta un cost operațional per km sau ora de funcționare la nivel de vehicul, departament sau flotă.

Reducerea costurilor de combustibil/mentenanță

Toate datele înregistrate de la echipamentele GPS sunt preluate, validate și procesate pentru a putea fi folosite în cadrul rapoartelor din aplicație.

Creșterea productivității și a veniturilor/mașină

Prin multitudinea de rapoarte se pot face analize de activitate zilnică şi lunară atât la nivel de maşină, cât şi la nivel de flotă.

Consultă aici politica de confidenţialitate a aplicaţiei Vodafone Tracking Solution

Noutăţi

Construind un viitor mai bun: Patru generații de inovare la ferma familiei

Începând din 1939, familia lui Mustafa Erüst și-a extins ferma, folosind tehnologii de ultimă generație pentru a se dezvolta și a se pregăti pentru viitor...

De ce unele mărci alimentare vor să le cunoașteți impactul climatic

Orleans, Franța (CNN Business) Etichetele produselor alimentare indică deja cât de sănătos sau nesănătos este un anumit produs pentru consumator...

Vă poate ajuta blockchain să deveniți un cumpărător mai etic?

CNN - Vă gândiți vreodată de unde provine mâncarea pe care o consumați? Sau dacă persoanele care au recoltat cafeaua dumneavoastră preferată au fost remunerate corect?