×

Caută

Vodafone Tracking Solution este o soluție de localizare și monitorizare prin GPS a flotelor auto a companiilor de diferite dimensiuni.

Soluția poate fi adaptată oricărui domeniu de activitate, fiind un sistem complet pentru gestiunea flotei auto prin GPS, care permite vizualizarea traseului fiecărui vehicul, îmbunătățirea managementului și controlul șoferilor, pastrarea evidenței timpilor de condus și analiza datelor istorice în vederea eficientizării costurilor.

Cum funcționează Vodafone Tracking Solution:

Ce asigură Vodafone Tracking Solution

Monitorizarea parcursului

 • prin intermediul aplicației mobile ce poate fi instalată pe telefoane cu iOS sau Android
 • permite localizarea și vizualizarea poziției vehiculelor în timp real, inclusiv a vitezei și a direcției lor de deplasare
 • clientul poate defini puncte și zone de interes și/sau de proximitate

Monitorizarea activității

 • clientul primește notificări în timp real asupra depășirii vitezei legale sau pornirea motorului după o anumită oră, intrarea sau ieșirea din punctul de interes sau a unei zone, staționarea prelungită etc.
 • permite monitorizarea nivelului și consumului de combustibil prin citirea datelor din calculatorul de bord
 • permite măsurarea debitului și trimiterea de alerte la scăderea bruscă a nivelului de combustibil din rezervor
 • permite verificarea și monitorizarea comportamentului șoferului prin atenționări inteligente, elemente preventive și scoring pentru siguranță și economicitate

Administrare adecvată

 • a resurselor companiei – clientul poate vedea oricând numărul de vehicule, șoferi, grupuri și utilizatori, alocările fiecărui angajat, programul de lucru, etc.
 • permite mentenanța operațiilor flotei auto – clientul primește alerte în cazul expirării documentelor (RCA, Casco, ITP, etc) sau în cazul în care trebuie să alimenteze cu carburant, având în permanență o evidență a cheltuielilor și un inventor
 • clientul are la dispoziție un program de lucru cu următoarele atribute: pontaj flexibil și separarea utilizării vehiculului de serviciu în interes personal
 • aplicația permite identificarea șoferului
 • clientul poate exporta/raporta informațiile în fișiere tip csv, txt, pdf, sau le poate integra cu alte aplicații.

Beneficii

Monitorizarea facilă a parcului auto

Prin intermediul unui modul de alertare: se pot seta alerte atunci când are loc un anumit eveniment (pentru cazuri excepționale sau situații care contravin politicii firmei)

Monitorizarea operațiilor

Prin intermediul instrumentelor de definire și monitorizare a operațiilor de tipul: programare revizii, notificare expirări documente, înregistrare reparații, accidente, amenzi, alimentări carburant, inventar vehicul, eliminarea foilor de parcurs completate manual de șoferi, etc.

Eficiența operațiilor

Prin introducerea costurilor aferente operatiilor monitorizate, oferind astfel posibilitatea de a se putea raporta un cost operațional per km sau ora de funcționare la nivel de vehicul, departament sau flotă.

Reducerea costurilor de combustibil/mentenanță

Toate datele înregistrate de la echipamentele GPS sunt preluate, validate și procesate pentru a putea fi folosite în cadrul rapoartelor din aplicație.

Creșterea productivității și a veniturilor/mașină

Prin multitudinea de rapoarte se pot face analize de activitate zilnică şi lunară atât la nivel de maşină, cât şi la nivel de flotă.

Noutăţi

Vă poate ajuta blockchain să deveniți un cumpărător mai etic?

CNN - Vă gândiți vreodată de unde provine mâncarea pe care o consumați? Sau dacă persoanele care au recoltat cafeaua dumneavoastră preferată au fost remunerate corect?

Tehnologia care mobilizează persoanele cu dizabilități în mediul urban

CNN - Prin natura lor, orașele sunt dificil de navigat, dar pentru persoanele cu dizabilități pot fi asemenea unor piste cu obstacole integrate într-un labirint.

Sunt orașele mici cele mai inteligente?

CNN - Când auzim despre transformări urbane, tindem să ne gândim la mega orașe cu clădiri înalte, ca Shanghai, Dubai sau Hong Kong...


Descarcă broșura cu soluțiile Smart Retail oferite de Vodafone business

Descarcă broșura
×

Descarcă broșura cu soluțiile Smart Retail

Completează formularul de mai jos pentru a putea descărca brușura

Declar că mi-au fost aduse la cunoștinţă informaţiile despre protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, conform legislației în vigoare, respectiv:

 • dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate;
 • dreptul de a solicita către S.C. Vodafone România S.A. rectificarea datelor cu caracter personal;
 • dreptul de a solicita S.C. Vodafone România S.A. ștergerea datelor cu caracter personal atunci când acestea nu mai sunt necesare în scopul organizării și desfășurării Campaniei;
 • dreptul de a solicita S.C. Vodafone România S.A. restricţionarea prelucrării;
 • dreptul de a solicita S.C. Vodafone România S.A. transmiterea datelor cu caracter personal care îi privesc într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat;
 • dreptul de a se opune prelucrării, inclusiv celor efectuate în scopuri de marketing;

precum și faptul că îmi pot exercita aceste drepturi trimiţând o cerere scrisă datată și semnată pe adresa SC VODAFONE ROMÂNIA SA, cu sediul în București, strada Barbu Vacarescu nr 201.

Vom face toate eforturile pentru a ajuta, dar dacă Participanţii au în continuare nemulţumiri, pot contacta Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – datele de contact se găsesc la adresa www.dataprotection.ro.

Ești interesat de soluțiile noastre?

Trimite-ne o cerere și unul dintre specialiștii noștri IoT te va contacta.