×

Caută

Vodafone Smart Parking este o soluție end-to-end care acoperă toate aspectele legate de parcare atât din punctul de vedere al utilizatorului cât și din cel al furnizorului de servicii de parcare, privat sau public.

Creșterea numărului de autovehicule, o infrastructură rutieră și facilități de parcare neadaptate parcului auto, pot genera probleme în trafic, timp pierdut și costuri ridicate pentru carburant. Până la 15% din mașinile aflate în trafic în centrul unui oraș sunt în căutarea unui loc de parcare.

Serviciul Vodafone Smart Parking a fost dezvoltat pentru a rezolva aceste probleme, prin eficientizarea operațiunilor de parcare și a accesului autovehiculelor catre parcare.

Capabilități

  • Monitorizarea locurilor de parcare individuale prin instalarea unor senzori dedicați
  • Monitorizarea intrărilor și ieșirile unei parcări prin instalarea unor bariere de acces
  • Controlul automat al accesului în parcări conform criteriilor solicitate de către client
  • Furnizarea în timp real a gradului de ocupare al parcărilor

Serviciul Vodafone Smart Parking este de tip cloud și poate fi administrat printr-o interfață web accesibilă printr-o conexiune securizată de tip https.

Beneficii

Utilizarea eficientă a locurilor de parcare

Prevenirea parcărilor ilegale

Reducerea timpului pentru găsirea unui loc de parcare

Reducerea poluării

Noutăţi

Construind un viitor mai bun: Patru generații de inovare la ferma familiei

Începând din 1939, familia lui Mustafa Erüst și-a extins ferma, folosind tehnologii de ultimă generație pentru a se dezvolta și a se pregăti pentru viitor...

De ce unele mărci alimentare vor să le cunoașteți impactul climatic

Orleans, Franța (CNN Business) Etichetele produselor alimentare indică deja cât de sănătos sau nesănătos este un anumit produs pentru consumator...

Vă poate ajuta blockchain să deveniți un cumpărător mai etic?

CNN - Vă gândiți vreodată de unde provine mâncarea pe care o consumați? Sau dacă persoanele care au recoltat cafeaua dumneavoastră preferată au fost remunerate corect?