×

Caută

Smart Counting este o soluție care prelucrează și interpretează date legate de traficul în anumite zone (spații comerciale, evenimente, zone de interes) și poate ajuta la calcularea ratelor de conversie într-un magazin, a eficienței unei campanii de marketing si în determinarea intervalelor de vânzare maximă.

În momentul de față, numeroase afaceri sunt într-un proces de transformare digitală și de adaptare la o piață extrem de competitivă. Această transformare presupune instrumente noi care să ajute în luarea celor mai bune decizii. Pentru multe afaceri care își desfășoară activitatea în mediul offline, informația legată de numărul de oameni care intră și ies dintr-un spațiu poate ajuta în luarea unor decizii esențiale.

Pentru soluții mai complexe se folosesc echipamente cu senzori video pentru numărarea persoanelor. Aceștia procesează informația pe baza unor algoritmi și pot raporta contorizarea pentru mai multe bariere. Astfel de senzori asigură o precizie de peste 98%. Pentru locațiile unde există variații de lumină se folosesc senzori stereo care conțin doi senzori video.

Senzorii se conectează la rețeaua de date mobile a Vodafone prin intermediul căreia informațiile sunt transferate către server printr-o soluție de tip VPN pentru a asigura securitatea și confidențialitatea lor.

Serverul asigură stocarea, prelucrarea datelor și livrarea de rapoarte și notificări către utilizatorii soluției. Orice acces în aplicație este precedat de autentificarea și autorizarea accesului utilizatorului.

Smart Counting

Cu solutia IoT Smart Counting de la Vodafone Business, tii usor pasul cu ritmul tuturor clientilor tai.

Beneficii

Vodafone Smart Counting poate fi folosită în retail (spații comerciale), muzee, aeroporturi, biblioteci, educație, la evenimente sau expoziții, putând fi customizată în funcție de nevoile specifice ale oricărei afaceri sau inițiative.

Rapoarte în timp real

Rată de conversie

Intervale de trafic maximum

Rapoarte comparative între diverse locatii și intervale de timp

Noutăţi

Construind un viitor mai bun: Patru generații de inovare la ferma familiei

Începând din 1939, familia lui Mustafa Erüst și-a extins ferma, folosind tehnologii de ultimă generație pentru a se dezvolta și a se pregăti pentru viitor...

De ce unele mărci alimentare vor să le cunoașteți impactul climatic

Orleans, Franța (CNN Business) Etichetele produselor alimentare indică deja cât de sănătos sau nesănătos este un anumit produs pentru consumator...

Vă poate ajuta blockchain să deveniți un cumpărător mai etic?

CNN - Vă gândiți vreodată de unde provine mâncarea pe care o consumați? Sau dacă persoanele care au recoltat cafeaua dumneavoastră preferată au fost remunerate corect?