×

Caută

Smart Counting este o soluție care prelucrează și interpretează date legate de traficul în anumite zone (spații comerciale, evenimente, zone de interes) și poate ajuta la calcularea ratelor de conversie într-un magazin, a eficienței unei campanii de marketing si în determinarea intervalelor de vânzare maximă.

În momentul de față, numeroase afaceri sunt într-un proces de transformare digitală și de adaptare la o piață extrem de competitivă. Această transformare presupune instrumente noi care să ajute în luarea celor mai bune decizii. Pentru multe afaceri care își desfășoară activitatea în mediul offline, informația legată de numărul de oameni care intră și ies dintr-un spațiu poate ajuta în luarea unor decizii esențiale.

Pentru soluții mai complexe se folosesc echipamente cu senzori video pentru numărarea persoanelor. Aceștia procesează informația pe baza unor algoritmi și pot raporta contorizarea pentru mai multe bariere. Astfel de senzori asigură o precizie de peste 98%. Pentru locațiile unde există variații de lumină se folosesc senzori stereo care conțin doi senzori video.

Senzorii se conectează la rețeaua de date mobile a Vodafone prin intermediul căreia informațiile sunt transferate către server printr-o soluție de tip VPN pentru a asigura securitatea și confidențialitatea lor.

Serverul asigură stocarea, prelucrarea datelor și livrarea de rapoarte și notificări către utilizatorii soluției. Orice acces în aplicație este precedat de autentificarea și autorizarea accesului utilizatorului.

Smart Counting

Cu solutia IoT Smart Counting de la Vodafone Business, tii usor pasul cu ritmul tuturor clientilor tai.

Beneficii

Vodafone Smart Counting poate fi folosită în retail (spații comerciale), muzee, aeroporturi, biblioteci, educație, la evenimente sau expoziții, putând fi customizată în funcție de nevoile specifice ale oricărei afaceri sau inițiative.

Rapoarte în timp real

Rată de conversie

Intervale de trafic maximum

Rapoarte comparative între diverse locatii și intervale de timp

Noutăţi

Vă poate ajuta blockchain să deveniți un cumpărător mai etic?

CNN - Vă gândiți vreodată de unde provine mâncarea pe care o consumați? Sau dacă persoanele care au recoltat cafeaua dumneavoastră preferată au fost remunerate corect?

Tehnologia care mobilizează persoanele cu dizabilități în mediul urban

CNN - Prin natura lor, orașele sunt dificil de navigat, dar pentru persoanele cu dizabilități pot fi asemenea unor piste cu obstacole integrate într-un labirint.

Sunt orașele mici cele mai inteligente?

CNN - Când auzim despre transformări urbane, tindem să ne gândim la mega orașe cu clădiri înalte, ca Shanghai, Dubai sau Hong Kong...


Descarcă broșura cu soluțiile Smart Retail oferite de Vodafone business

Descarcă broșura
×

Descarcă broșura cu soluțiile Smart Retail

Completează formularul de mai jos pentru a putea descărca brușura

Declar că mi-au fost aduse la cunoștinţă informaţiile despre protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, conform legislației în vigoare, respectiv:

  • dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate;
  • dreptul de a solicita către S.C. Vodafone România S.A. rectificarea datelor cu caracter personal;
  • dreptul de a solicita S.C. Vodafone România S.A. ștergerea datelor cu caracter personal atunci când acestea nu mai sunt necesare în scopul organizării și desfășurării Campaniei;
  • dreptul de a solicita S.C. Vodafone România S.A. restricţionarea prelucrării;
  • dreptul de a solicita S.C. Vodafone România S.A. transmiterea datelor cu caracter personal care îi privesc într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat;
  • dreptul de a se opune prelucrării, inclusiv celor efectuate în scopuri de marketing;

precum și faptul că îmi pot exercita aceste drepturi trimiţând o cerere scrisă datată și semnată pe adresa SC VODAFONE ROMÂNIA SA, cu sediul în București, strada Barbu Vacarescu nr 201.

Vom face toate eforturile pentru a ajuta, dar dacă Participanţii au în continuare nemulţumiri, pot contacta Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – datele de contact se găsesc la adresa www.dataprotection.ro.

Ești interesat de soluțiile noastre?

Trimite-ne o cerere și unul dintre specialiștii noștri IoT te va contacta.