×

Caută

Vodafone Quick Feedback colectează gradul de satisfacție și informații din partea clienților, în timp real, utilizând tablete, kiosk-uri și echipamente dedicate acestui scop, amplasate în locații strategic alese.


Orice campanie de colectare de informații de la client poate fi implementată, Vodafone Quick Feedback având un portofoliu larg de echipamente și o platformă ce permite implementarea unor chestionare dedicate fiecărui client.

Serviciul Vodafone Smart Quick Feedback este de tip cloud și poate fi administrat de către client, printr-o interfață web accesibilă printr-o conexiune securizată de tip https.

Capabilități

  • Măsuratori în timp real al gradului de satisfacție al clientilor, serviciul preluând în timp real răspunsurile clienților
  • Formulare personalizate de colectare a informațiilor
  • Rapoarte complete despre datele culese, datele sunt salvate și sunt disponibile în interfața online

Serviciul Vodafone Quick feedback poate fi utilizat de către clienți, în mai multe scopuri, în diferite campanii și evenimente pe care clienții le au.

Beneficii

creșterea eficienței și a productivității prin digitalizarea unor procese și evenimente

îmbunătățirea experienței clienților prin utilizarea informațiilor colectate de la client în produsele și serviciile furnizate

identificarea problemelor existente

Noutăţi

Vă poate ajuta blockchain să deveniți un cumpărător mai etic?

CNN - Vă gândiți vreodată de unde provine mâncarea pe care o consumați? Sau dacă persoanele care au recoltat cafeaua dumneavoastră preferată au fost remunerate corect?

Tehnologia care mobilizează persoanele cu dizabilități în mediul urban

CNN - Prin natura lor, orașele sunt dificil de navigat, dar pentru persoanele cu dizabilități pot fi asemenea unor piste cu obstacole integrate într-un labirint.

Sunt orașele mici cele mai inteligente?

CNN - Când auzim despre transformări urbane, tindem să ne gândim la mega orașe cu clădiri înalte, ca Shanghai, Dubai sau Hong Kong...


Descarcă broșura cu soluțiile Smart Retail oferite de Vodafone business

Descarcă broșura
×

Descarcă broșura cu soluțiile Smart Retail

Completează formularul de mai jos pentru a putea descărca brușura

Declar că mi-au fost aduse la cunoștinţă informaţiile despre protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, conform legislației în vigoare, respectiv:

  • dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate;
  • dreptul de a solicita către S.C. Vodafone România S.A. rectificarea datelor cu caracter personal;
  • dreptul de a solicita S.C. Vodafone România S.A. ștergerea datelor cu caracter personal atunci când acestea nu mai sunt necesare în scopul organizării și desfășurării Campaniei;
  • dreptul de a solicita S.C. Vodafone România S.A. restricţionarea prelucrării;
  • dreptul de a solicita S.C. Vodafone România S.A. transmiterea datelor cu caracter personal care îi privesc într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat;
  • dreptul de a se opune prelucrării, inclusiv celor efectuate în scopuri de marketing;

precum și faptul că îmi pot exercita aceste drepturi trimiţând o cerere scrisă datată și semnată pe adresa SC VODAFONE ROMÂNIA SA, cu sediul în București, strada Barbu Vacarescu nr 201.

Vom face toate eforturile pentru a ajuta, dar dacă Participanţii au în continuare nemulţumiri, pot contacta Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – datele de contact se găsesc la adresa www.dataprotection.ro.

Ești interesat de soluțiile noastre?

Trimite-ne o cerere și unul dintre specialiștii noștri IoT te va contacta.