×

Caută

Soluția de supraveghere video oferită de Vodafone Business generează un avantaj competitiv pentru clienți, prin imbinarea calității rețelei, certificată pentru cele mai bune rezultate de date între operatorii din România, cu un software de management video (VMS) recunoscut la nivel mondial.

Managed Video Surveillance oferă companiilor mai mult decat asigurarea protecției și sigurantei. În plus, ajută la creșterea eficienței activităților și oferirea unei experiențe îmbunătățite clienților. Folosind tehnologii avansate de analiză video, monitorizare, stocare și raportare, soluțiile actuale oferă informații valoroase pe baza cărora afacerile își pot optimiza procesele și costurile.

Sistemul nostru de supraveghere video oferă clienților business o soluție completă de supraveghere video cu stocare în cloud privat Vodafone, care include consultanță, echipamente, instalare și implementare end-to-end, conexiune securizată și suport permanent

Capabilități

 • Control de la distanță asupra funcționării camerelor din toate locațiile și acces permanent la înregistrări de pe orice dispozitiv;
 • Consolidarea imaginilor într-o interfață comună și managementul centralizat al alarmelor;
 • Integrarea aplicațiilor software de tip “video analytics” (Video Tracking, Motion Detection, Object Detection, License Plate Recognition, People Counting);
 • Integrarea altor sisteme de securitate și control: Control Acces, Efracție, Asset management, BMS – Building Management System, etc.;
 • Găzduirea pe o infrastructură data center carrier grade, cu grad înalt de disponibilitate, scalabilitate și performanță;
 • Definirea unor poitici de securitate și funcționalități avansate de raportare.

Beneficii

Zero investiții inițiale

Soluție integrată care cuprinde instalare hardware, software și conectivitate, totul de la același furnizor, cu un singur contract și o singură factură, în abonamentul lunar fiind incluse și echipamentele.

Control de la distanță

Acces permanent, de pe orice dispozitiv, la toate camerele din toate locațiile.

Eficiență și flexibilitate operațională

Toate tipurile de imagini de la camere cu rezoluții diferite (VGA, HD, full HD) se pot vizualiza într-o interfață comună.

Viteză de reacție

Detectarea și investigarea rapidă a incidentelor datorită notificărilor și eliminării alarmelor false. Operatorii se pot concentra pe evenimente reale și pot lua rapid măsuri în cazul unui incident de securitate.

Costuri operaționale reduse

Eliminarea costurilor de pază și protecție prin instruirea cu ușurință a personalului în utilizarea serviciului. În caz de incident, recuperarea imaginilor este gratuită.

Grad ridicat de securitate a datelor

Transmiterea imaginilor se face prin rețeaua VPN Vodafone, fiind stocate în Data Center Vodafone și putând fi accesate oricând de la distanță.

Noutăţi

Vă poate ajuta blockchain să deveniți un cumpărător mai etic?

CNN - Vă gândiți vreodată de unde provine mâncarea pe care o consumați? Sau dacă persoanele care au recoltat cafeaua dumneavoastră preferată au fost remunerate corect?

Tehnologia care mobilizează persoanele cu dizabilități în mediul urban

CNN - Prin natura lor, orașele sunt dificil de navigat, dar pentru persoanele cu dizabilități pot fi asemenea unor piste cu obstacole integrate într-un labirint.

Sunt orașele mici cele mai inteligente?

CNN - Când auzim despre transformări urbane, tindem să ne gândim la mega orașe cu clădiri înalte, ca Shanghai, Dubai sau Hong Kong...


Descarcă broșura cu soluțiile Smart Retail oferite de Vodafone business

Descarcă broșura
×

Descarcă broșura cu soluțiile Smart Retail

Completează formularul de mai jos pentru a putea descărca brușura

Declar că mi-au fost aduse la cunoștinţă informaţiile despre protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, conform legislației în vigoare, respectiv:

 • dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate;
 • dreptul de a solicita către S.C. Vodafone România S.A. rectificarea datelor cu caracter personal;
 • dreptul de a solicita S.C. Vodafone România S.A. ștergerea datelor cu caracter personal atunci când acestea nu mai sunt necesare în scopul organizării și desfășurării Campaniei;
 • dreptul de a solicita S.C. Vodafone România S.A. restricţionarea prelucrării;
 • dreptul de a solicita S.C. Vodafone România S.A. transmiterea datelor cu caracter personal care îi privesc într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat;
 • dreptul de a se opune prelucrării, inclusiv celor efectuate în scopuri de marketing;

precum și faptul că îmi pot exercita aceste drepturi trimiţând o cerere scrisă datată și semnată pe adresa SC VODAFONE ROMÂNIA SA, cu sediul în București, strada Barbu Vacarescu nr 201.

Vom face toate eforturile pentru a ajuta, dar dacă Participanţii au în continuare nemulţumiri, pot contacta Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – datele de contact se găsesc la adresa www.dataprotection.ro.

Ești interesat de soluțiile noastre?

Trimite-ne o cerere și unul dintre specialiștii noștri IoT te va contacta.