×

Caută

Vodafone Smart Metering, este o soluție completă pentru managementul utilităților din spațiile de producție industriale, clădiri de birouri sau clădiri multiple administrate centralizat.

Soluția Vodafone Smart Metering colectează automat date de la contoarele și echipamentele instalate și transferă aceste informații către o bază de date pentru analiză și raportare. Datele sunt colectate permanent și transmise la intervale periodice presetate.

Soluția Vodafone Smart Metering este de tip cloud și poate fi administrat printr-o interfață web accesibilă printr-o conexiune securizată de tip https.

Cu ajutorul soluției Vodafone Smart Metering se pot:

 • Monitoriza consumurile de utilități (energie electrică, gaze naturale, apă potabilă și menajeră, energie termo)
 • Prelua parametrii de producție de la utilajele inteligente sau de la senzori montați special
 • Monitoriza consumul energetic pentru fiecare etapă din procesul de producție și pentru fiecare lot de produse în parte
 • Monitoriza iluminatul
 • Monitoriza parametrii de funcționare HVAC
 • Monitoriza condițiile de mediu

Soluția Vodafone Smart Metering asigură accesul utilizatorilor la o serie de rapoarte și permite configurarea unor alerte, în funcție de nevoile clientilor:

 • Valorile consumurilor instantanee și a consumurilor totale sunt disponibile online, pe un ecran de contol care afișeaza toate punctele de consum ale rețelelor de utilități monitorizate
 • Valorile măsurate sunt comparate cu cele ideale, stabilite empiric (prin măsurare directă)
 • În cazul depășirii valorilor ideale, sunt trimise atenționări (alarmă acustică și vizuală pe ecran, e-mail, SMS)
 • Sistemul poate fi programat ca în cazul unei alerte pentru consum excesiv, în lipsa unei reacții corective cu o durată mai mare decât cea prestabilită, să comande întreruperea automată a consumului respectiv
 • Toate evenimentele din rețelele monitorizate și evenimentele de sistem sunt stocate în aplicație
 • La cerere pot fi afișate sau tipărite rapoarte curente sau se pot face analize comparative în raport cu valorile istorice stocate.

Beneficii

Reducerea costurilor consumului de utilități (energie electrică, gaze naturale, apă potabilă și menajeră, energie termo)

Calculul exact al costurilor de producție

Creșterea productivității

Noutăţi

Vă poate ajuta blockchain să deveniți un cumpărător mai etic?

CNN - Vă gândiți vreodată de unde provine mâncarea pe care o consumați? Sau dacă persoanele care au recoltat cafeaua dumneavoastră preferată au fost remunerate corect?

Tehnologia care mobilizează persoanele cu dizabilități în mediul urban

CNN - Prin natura lor, orașele sunt dificil de navigat, dar pentru persoanele cu dizabilități pot fi asemenea unor piste cu obstacole integrate într-un labirint.

Sunt orașele mici cele mai inteligente?

CNN - Când auzim despre transformări urbane, tindem să ne gândim la mega orașe cu clădiri înalte, ca Shanghai, Dubai sau Hong Kong...


Descarcă broșura cu soluțiile Smart Retail oferite de Vodafone business

Descarcă broșura
×

Descarcă broșura cu soluțiile Smart Retail

Completează formularul de mai jos pentru a putea descărca brușura

Declar că mi-au fost aduse la cunoștinţă informaţiile despre protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, conform legislației în vigoare, respectiv:

 • dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate;
 • dreptul de a solicita către S.C. Vodafone România S.A. rectificarea datelor cu caracter personal;
 • dreptul de a solicita S.C. Vodafone România S.A. ștergerea datelor cu caracter personal atunci când acestea nu mai sunt necesare în scopul organizării și desfășurării Campaniei;
 • dreptul de a solicita S.C. Vodafone România S.A. restricţionarea prelucrării;
 • dreptul de a solicita S.C. Vodafone România S.A. transmiterea datelor cu caracter personal care îi privesc într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat;
 • dreptul de a se opune prelucrării, inclusiv celor efectuate în scopuri de marketing;

precum și faptul că îmi pot exercita aceste drepturi trimiţând o cerere scrisă datată și semnată pe adresa SC VODAFONE ROMÂNIA SA, cu sediul în București, strada Barbu Vacarescu nr 201.

Vom face toate eforturile pentru a ajuta, dar dacă Participanţii au în continuare nemulţumiri, pot contacta Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – datele de contact se găsesc la adresa www.dataprotection.ro.

Ești interesat de soluțiile noastre?

Trimite-ne o cerere și unul dintre specialiștii noștri IoT te va contacta.