Search Results

Supraveghere Video

Sistemele de supraveghere video ofera astazi companiilor mai mult decat asigurarea protectiei si sigurantei ci ajuta la cresterea eficientei activitatilor si oferirea unei experiente imbunatatite clientilor. Folosind tehnologii avansate de analiza video, monitorizare, stocare si raportare, solutiile actuale ofera informatii valoroase pe baza carora afacerile isi pot optimiza procesele si costurile.

Managed Supraveghere Video ofera clientilor business o solutie completa de supraveghere video cu stocare in cloud privat Vodafone, care include consultanta, echipamente, instalare si implementare end-to-end, conexiune securizata si suport permanent.

Solutia de supraveghere video oferita de Vodafone genereaza un avantaj competitiv pentru clienti, prin imbinarea calitatii retelei, certificata pentru cele mai bune rezultate de date intre operatorii din România, cu un software de management video (VMS) recunoscut la nivel mondial.

Beneficii

Zero investitii initiale – ai solutie integrata de la Vodafone care cuprinde instalare hardware, software si conectivitate, totul de la acelasi furnizor, cu un singur contract si o singura factura, in abonamentul lunar fiind incluse si echipamentele.

Control de la distanta – ai acces permanent, de pe orice dispozitiv la toate camerele din toate locatiile.

Eficienta si flexibilitate operationala – beneficiezi de toate imaginile intr-o interfata comuna si de management centralizat al alarmelor. In plus, de pe aceeasi platforma se pot vizualiza imagini de la tipuri diferite de camere cu rezolutii diferite (VGA, HD, full HD)

Viteza de reactie – prin detectarea si investigarea rapida a incidentelor datorita notificarilor si eliminarea alarmelor false, ceea ce permite operatorilor sa se concentreze pe evenimente reale si sa ia rapid masuri in cazul unui incident de securitate.

Costuri operationale reduse – personalul poate fi instruit cu usurinta in utilizarea serviciului iar cheltuielile legate de paza si protectia unui perimetru pot fi eliminate. Nu exista costuri pentru recuperarea imaginilor in caz de incident; acestea sunt stocate in Data Center Vodafone si pot fi accesate oricand de la distanta.

Grad ridicat de securitate a datelor – transmiterea imaginilor se face prin reteaua VPN Vodafone.

Capabilitati

Grad ridicat de securitate a datelor

  • Control de la distanta asupra functionarii camerelor din toate locatiile si acces permanent la inregistrari de pe orice dispozitiv
  • Consolidarea imaginilor intr-o interfata comuna si managementul centralizat al alarmelor
  • Integrare cu aplicatii software de tip “video analytics” (Video Tracking, Motion Detection, Object Detection, License Plate Recognition, People Counting)
  • Integrarea cu alte sisteme de securitate si control: Control Acces, Efractie, Asset management, BMS – Building Management System etc
  • Gazduirea pe o infrastructura data center carrier grade, cu grad inalt de disponibilitate, scalabilitate si performanta
  • Definirea unor poitici de securitate si functionalitati avansate de raportare.
Jump to top of page