×

Caută

De ce Vodafone?

Am dezvoltat soluţii pentru industria de retail astfel încât afacerea ta să devină mai eficientă și mai profitabilă.

Eficienţă operaţională sporită

La Vodafone, am dezvoltat soluţii pentru industria de retail care înglobează mai multe servicii într-o arhitectură care poate lucra pentru tine,
astfel încât afacerea ta să devină mai eficientă și mai profitabilă.

Vodafone România este certificată drept cea mai bună rețea de date mobile din România, potrivit testelor realizate în martie 2019 de către compania independentă de testare a rețelelor de comunicații Umlaut AG din Germania.

Expertiză globală – La Vodafone ai la dispoziție echipe de specialiști și consultanți care dețin know-how specific pentru diferite industrii și care pot oferi soluții customizate pe nevoile afacerii tale. Te poți baza pe expertiza globală oferită de multe proiecte complexe de conectivitate implementate cu succes.

Ai control total - Cu un furnizor unic de servicii IoT beneficiezi de suport centralizat, costuri unificate si viteză de reactie care se traduc în eficiență operațională sporită pentru afacerea ta.

Simplificare si eficiență – Constructia unei arhitecturi IoT poate fi un lucru complex, de aceea a avea un singur furnizor care să îți ofere servicii end-to-end este cheia pentru simplificarea operațiunilor, eficiență și productivitate.

Noutăţi

Construind un viitor mai bun: Patru generații de inovare la ferma familiei

Începând din 1939, familia lui Mustafa Erüst și-a extins ferma, folosind tehnologii de ultimă generație pentru a se dezvolta și a se pregăti pentru viitor...

De ce unele mărci alimentare vor să le cunoașteți impactul climatic

Orleans, Franța (CNN Business) Etichetele produselor alimentare indică deja cât de sănătos sau nesănătos este un anumit produs pentru consumator...

Vă poate ajuta blockchain să deveniți un cumpărător mai etic?

CNN - Vă gândiți vreodată de unde provine mâncarea pe care o consumați? Sau dacă persoanele care au recoltat cafeaua dumneavoastră preferată au fost remunerate corect?