×

Caută

De ce Vodafone?

Am dezvoltat soluţii pentru industria de retail astfel încât afacerea ta să devină mai eficientă și mai profitabilă.

Eficienţă operaţională sporită

La Vodafone, am dezvoltat soluţii pentru industria de retail care înglobează mai multe servicii într-o arhitectură care poate lucra pentru tine,
astfel încât afacerea ta să devină mai eficientă și mai profitabilă.

Vodafone România este certificată drept cea mai bună rețea de date mobile din România, potrivit testelor realizate în martie 2019 de către compania independentă de testare a rețelelor de comunicații Umlaut AG din Germania.

Expertiză globală – La Vodafone ai la dispoziție echipe de specialiști și consultanți care dețin know-how specific pentru diferite industrii și care pot oferi soluții customizate pe nevoile afacerii tale. Te poți baza pe expertiza globală oferită de multe proiecte complexe de conectivitate implementate cu succes.

Ai control total - Cu un furnizor unic de servicii IoT beneficiezi de suport centralizat, costuri unificate si viteză de reactie care se traduc în eficiență operațională sporită pentru afacerea ta.

Simplificare si eficiență – Constructia unei arhitecturi IoT poate fi un lucru complex, de aceea a avea un singur furnizor care să îți ofere servicii end-to-end este cheia pentru simplificarea operațiunilor, eficiență și productivitate.

Noutăţi

Vă poate ajuta blockchain să deveniți un cumpărător mai etic?

CNN - Vă gândiți vreodată de unde provine mâncarea pe care o consumați? Sau dacă persoanele care au recoltat cafeaua dumneavoastră preferată au fost remunerate corect?

Tehnologia care mobilizează persoanele cu dizabilități în mediul urban

CNN - Prin natura lor, orașele sunt dificil de navigat, dar pentru persoanele cu dizabilități pot fi asemenea unor piste cu obstacole integrate într-un labirint.

Sunt orașele mici cele mai inteligente?

CNN - Când auzim despre transformări urbane, tindem să ne gândim la mega orașe cu clădiri înalte, ca Shanghai, Dubai sau Hong Kong...

Descarcă broșura cu soluțiile Smart Retail oferite de Vodafone business

Descarcă broșura
×

Descarcă broșura cu soluțiile Smart Retail

Completează formularul de mai jos pentru a putea descărca brușura

Declar că mi-au fost aduse la cunoștinţă informaţiile despre protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, conform legislației în vigoare, respectiv:

  • dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate;
  • dreptul de a solicita către S.C. Vodafone România S.A. rectificarea datelor cu caracter personal;
  • dreptul de a solicita S.C. Vodafone România S.A. ștergerea datelor cu caracter personal atunci când acestea nu mai sunt necesare în scopul organizării și desfășurării Campaniei;
  • dreptul de a solicita S.C. Vodafone România S.A. restricţionarea prelucrării;
  • dreptul de a solicita S.C. Vodafone România S.A. transmiterea datelor cu caracter personal care îi privesc într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat;
  • dreptul de a se opune prelucrării, inclusiv celor efectuate în scopuri de marketing;

precum și faptul că îmi pot exercita aceste drepturi trimiţând o cerere scrisă datată și semnată pe adresa SC VODAFONE ROMÂNIA SA, cu sediul în București, strada Barbu Vacarescu nr 201.

Vom face toate eforturile pentru a ajuta, dar dacă Participanţii au în continuare nemulţumiri, pot contacta Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – datele de contact se găsesc la adresa www.dataprotection.ro.